نتایج جستجو برای عبارت :

دلمه مرغ با پنیر خامه ای

 
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
ادامه مطلب
  طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزیپیشتر آموزش طرز تهیه انواع دلمه را قرار داده ایم که چنانچه تمایل دارید می توانید هرکدام از آنها را به طور مجزا مشاهده نمایید. همچون دلمه کوکتل نیز از این دست می باشند. در ابتدا توجه کنید که همه موادی که برای درست کردن این غذا است را تهیه کنید تا هنگام پخت به مشکل نخورید.


ادامه مطلب
دلمه یک غذای خوشمزه و مقوی که بیشتر در خاورمیانه، آسیای مرکزی و روسیه پخته می‌شود. کلمه‌ی دلمه در زبان ترکی به معنای پر شده است. دلمه را می‌توان با برگ درخت انگور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و بادمجان درست کرد. و به عنوان محتویات داخل آن می‌توان از فلفل دلمه‌ای با برنج، گوشت چرخ کرده، لپه و دیگر محتویات استفاده کرد. البته دلمه به صورت کلی هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه دلمه با مواد مختلف شما را به شما عزیزان آموزش م
مواد لازم
۲ قاشق غذا خوری روغن۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ۳ حبه سیر رنده شده۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو۱ قاشق چای‌خوری نمک۲۰۰ گرم گوجه نگینی۴۰۰ میل خامه۲۰۰ گرم پنیر چدار۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)پیازچه

ادامه مطلب
دلمه را می‌شود به شکل‌های متفاوتی درست کرد و به این سبک از غذا می‌شود خلاق‌تر نگاه کرد و با انواع سبزیجات مختلف مثل بادنجان، فلفل دلمه‌ای، کلم، گوجه و پیاز دلمه درست کرد. دلمه‌هایی با طعم‌های مختلف و جذاب‌تر از برگ مو. یکی از این غذاها، طبخ دلمه با سبزیجاتی مانند بادمجان، پیاز، گوجه و حتی کدو و فلفل دلمه‌ای است.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
رو
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
ادامه مطلب
۱. طرز تهیه دلمه فلفل دلمه‌ ای مجلسی
مواد لازم(برای سه نفر)
فلفل دلمه‌ای
سه عدد

گوشت چرخ کرده
دویست گرم

پیاز
 یک عدد متوسط

بادمجان
 یک عدد

 تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون و مرزه ساطوری شده
 از هرکدام یک قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا
 صد گرم

رب گوجه فرنگی
 دو قاشق غذا خوری

زرد چوبه
 یک قاشق مربا خوری

آب، نمک و فلفل
 به اندازه کافی

روغن
 به میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت

ادامه مطلب
دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.
 مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو به مقدار لازمگوشت چرخ کرده 300 گرمبرنج یک پیمانهسبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرمپیاز متوسط دو عددلپه یک پیمانهنمک

ادامه مطلب
مواد لازم
۲ قاشق غذا خوری روغن۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ۳ حبه سیر رنده شده۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو۱ قاشق چای‌خوری نمک۲۰۰ گرم گوجه نگینی۴۰۰ میل خامه۲۰۰ گرم پنیر چدار۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)پیازچه

ادامه مطلب
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلایی برای پخت بهتر نا
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلایی برای پخت بهتر نا
طرز تهیه دلمه برگ مو غذای پرطرفدار ترکیدلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو به مقدار لازمگوشت چرخ کرده 300 گرمبرنج یک پیمانهسبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرمپیاز متوسط دو عددلپه یک پیمانهنمکدلمه برگ مومواد لازم برای چاشنی دلمه
آب یک پیمانهسرکه نصف پیمانهشکر یک قاشق غ
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
در گوناگون همراه ما باشید.
ادامه مطلب
 مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

  
ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
    برگ مو:به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
    پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

 
ادامه مطلب
 
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نان خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.
ادامه مطلب
مواد لازم برای تهیه دلمه ‌برگ مو
با کوکری همراه باشید
برگ مو۵۰ عدد
گوشت چرخ‌کرده۳۰۰ گرم
برنج نصف پیمانه
پیازدو عدد
لپه یک سوم پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سبزی دلمه (جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع به یک نسبت با گشنیز)پنج قاشق

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
با  آشپزی20 همراه باشید
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب



طرز تهیه:
ابتدا شیر محلی را در یک یا دو قابلمه مناسب ریخته و می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن شیر میگذاریم ده تا پانزده دقیقه با شعله ملایم بجوشد،بعد حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شیر کاملا خنک بشود و رویه ببندد. بعد از خنک شدن شیر، سرشیر را با ملاقه برمی داریم و در ظرف دیگر میریزیم و می گذاریم چند ساعتی در یخچال بماند. بعد از اینکه سرشیر کاملا خنک شد با یک چنگال یا دورکند همزن می زنیم،ابتدا شل میشود ولی بعد فرم
ترشی فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای سبز، نارنجی و زرد از هر کدام 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد سیر 1 بوته(50 گرم) گشنیز خرد شده 400 گرم شبت خرد شده 200 گرم ترخون خرد شده 100 گرم سرکه سفید  500 میلی لیتر آب 1 لیتر (4 پیمانه) نمک 4و1/2 قاشق سوپخوری فلفل تند 3-4 عدد
✍️فلفل دلمه ای ها را شسته، هسته آنها را در آورید و به صورت حلال خرد کنید.سیر ها را پوست بکنید و به صورت خلال خرد کنید.فلفل های خرد شده، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنیدسرکه، آب و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 
 
ادامه مطلب
نان خامه ای خانگی
“نان خامه ای” یکی از شیرینی های تر پر طرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای
تخم مرغ : 4 عدد
آرد : 120 گرم
آب و یا شیر : 1 و 1/4 پیمانه
کره : 60 کرم
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر : 1/4 قاشق مرباخوری
نمک : 1 پنس
خامه فرم گرفته برای پر کردن نان ها : 1/5 پیمانه
 
ادامه مطلب
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی هانان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
ادامه مطلب
دلمه فلفل و بادمجان در فر با گوشت چرخ کرده 
دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده
 میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ 
کرده نیز استفاده نمودیم.

ادامه مطلب
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نون خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.

موادلازم :
کره:50 گرم
شکر:1/2 قاشق چایخوری
آب :200 میلی لیتر
آرد:125 گرم
تخم مرغ:4 عدد
بیکینک پودر:1/8 قاشق چایخوری
وانیل :1/8 قاشق چایخوری
خامه قنادی :300 گرم

ادامه مطلب
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

ادامه مطلب
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 
 

ادامه مطلب
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
درست کردن شیرینی در منزل یک هنر است. اغلب خانم‌های ایرانی ترجیح می‌دهند برای بچه‌ها یا دورهمی‌ها و مهمانی‌ها و اعیاد و مناسبت‌هایی که در آن‌ها شیرینی سرو می‌شود خودشان برای پختن شیرینی دست به کار شوند. از قضا نان خامه‌ای از آن‌دسته شیرینی‌هایی است که اغلب افراد ترجیح می‌دهند از قنادی‌های مشهور آن را تهیه کنند تا از طعم و مزه و کیفیتش مطمئن باشند
مواد لازم برای نان خامه ای
تخم مرغ 4 عدد
کره 50 گرم
آب 200 می
خورشت سبزیجات
یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور مجارستان خورشت سبزیجات است که برای پخت خورشت سبزیجات از انواع سبزیجات های تازه استفاده می شود.برای پخت خورشت سبزیجات ابتدا سبزیجاتی مثل پیاز و فلفل و گوجه فرنگی را با هم تفت می دهیم و پس از کامل سرخ شدن کامل سبزیجات ها به خورشت سبزیجات تخم مرغ اضافه می کنیم.در نهایت می توانید سوسیس ها را خورد کرده و به مواد دیگر اضافه کنید.پخت خورشت سبزیجات راحت است اما طعم بسیار خوش طعم و پر طرفداری را دارد.
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

ادامه مطلب
دلمه‌ها انواع مختلفی دارند. اما فلفل دلمه‌ای شکم پر، پرطرفدارترین و معروف ترین دلمه‌ای است که برسر سفره‌ی ایرانی‌ها قرار دارد.
مواد لازم
لپه 80 گرم
پیاز 1 عدد
سبزی دلمه 200 گرم
روغن به مقدار لازم
فلفل و زردچوبه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
برنج نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای 4 عدد
 
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
برای تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر ابتدا پیاز را خرد کنید.
لپه را چند ساعت زودتر خیس کنید سپس آن را کمی بپزید تا نیم پزشود. قبل
می گفتی عشق های این زمانه بوی خامه می دهند.
همان خامه ی سفید و هلالی روی فنجان قهوه که
با یک هم زدنِ قاشق متلاشی می شود. من آن قدر به خامه ی روی قهوه زل زده ام که
چشمانِ بی فروغم در رسوباتِ این دلهره ها
همانند سیروپِ آلبالو ته نشین شده اند.ذهنم شبیه قصرِ دراکولا شده است.
اگر  برن استوکر  آن را می دید بار دیگر داستان جدیدی
از  دراکولا  می نوشت.می خواهم چیزی بگویم؛ امّا حرف ها مُدام توی دهانم می خشکند.
شبیه ماهی دهان پرور که نوزادشان را در دهانشان
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :

شیر
 ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)

 آب
 ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)

 کره
 ۸۰ گرم

 آرد
 ۲۵۰ گرم

 تخم مرغ
 ۴ عدد

 پودر قند
 ۱ قاشق غذاخوری

 خامه
 ۲۰۰ گرم

 توت فرنگی
 ۱۰۰ گرم

 نمک
 کمی (نوک قاشق چایخوری)

 وانیل
 ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :
این میزان مواد اولیه برای تهیه ۱۲ عدد نان خامه ای کافی است.
آب، شیر، کره و کمی نمک  را با هم مخلوط کرده و گرم کنید تا به جوش بیاید. سپس، آرد را هم ا
 آموزش رز تهیه سالاد خوشمزه سیب زمینی با خامه ترش
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی با خامه ترش
خامه ترش سه چهارم فنجان
سیب زمینی 900 گرم
پیازچه خرد شده نصف فنجان
شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سیب یک سوم فنجان
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با خامه ترش
برای تهیه این سالاد باید در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید.
در این فاصله سس سالاد را درست کنید، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا یک
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای را آموزش دهیم.
ادامه مطلب
گاناش یک‌موجود بسی خوشمزه و بسی به دردبخورهست که تو شیرینی پزی و دسر به کار میاد.از گاناش برای تزیین دسر و کیک ها به صورت شره ای ، برای مغزی شکلات ها، برای زیرسازی کیک های روکش فوندانت، برای شکلاتی کردن خامه وانواع فیلینگ و خیلی کاربردهای دیگه میشه استفاده کرد.گاناش ترکیب خامه و شکلاته . به این صورت که خامه روی حرارت ملایم گرم میشه، بدون جوشیدن، و شکلات های خرد شده به اون اضافه میشه. کم کم حرارت خامه شکلات رو آب می کنه و گاناش یکدست میشه. البت
 
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو   برگ مو:به مقدار لازم   گوشت چرخ کرده:300 گرم    برنج:یک پیمانه   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم   پیاز متوسط:دو عدد    لپه:یک پیمانه   نمک:به مقدار کم 
ادامه مطلب
تارت سیب با خامه قنادی سولیانوآموزش طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی با ما  همراه باشید.
تارت نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد مختلف پر می‌کنند. روی تارت باز است و قسمت رویی آن اصلا خمیر ندارد. تارت‌ها انواع مختلفی دارند ما تصمیم داریم طرز تهیه تارت
سیب با خامه قنادی سولیانو که بسیار خوشمزه است را در اختیار شما قرار دهیم.
 
ادامه مطلب
دستور پخت دلمه:
اواسط فصل بهار برگ مو های تازه توی بازار پیدا میشه که واقعا حیفه ازشون استفاده نکنیم. دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا
غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز
تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن. مراحل پیچیدن دلمه ی برگ مو رو هم با عکس قرار میدم که اگه
کسی تاحالا مشکل داشته کاملا ساده بشه براش. اساتید محترم دلمه پزی هم منو ببخشن چون تجربه ی دلمه ام ک
فلفلی سرشار از ویتامین سی که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، در کاهش وزن تاثیرگذار باشد، سلامت چشم را تامین کند و ... خواص بسیار زیاد دیگری که قطعا می‌تواند با اضافه‌شدن به رژیم غذایی هفتگی، بخش زیادی از سلامت فردی را پوشش دهد. اما در کدام غذاها می‌توانیم از این فلفل استفاده کنیم؟ راحت‌ترین آن این است که موقع پختن مرغ‌، یک تکه فلفل دلمه‌ای هم به آن اضافه کنیم. با این کار هم بوی مرغ گرفته می‌شود، هم بو و مزه مطبوعی را به مرغ می‌دهد.
ترشی فلفل دلمه ای 
مواد لازم:
 
فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام یک عدد    
سرکه سفید 500 میلی لیتر    
سیر 1 بوته    
گشنیز خرد شده 400 گرم    
شبت خرد شده 200 گرم    
ترخون خرد شده 100 گرم    
آب 1 لیتر    
نمک 2/1 و 4 ق س    
فلفل تند 3 عدد  
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای ها  و سیر را بصورت خلالی خرد کنید.
فلفل دلمه ای، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید. فلفل را هم اضافه کنید.
درب ترشی را ببندید و به مدت 15 روز در یخچال ق
دلمه کلم برگ را با این روش در منزل تهیه کنید
طرز تهیه دلمه کلم برگ
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی تبریزی می توانید برای ۴ نفر دلمه کلم برگ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری دلمه کلم برگ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با وبلاگ سیب های سرخ همراه باشید.
ادامه مطلب
دلمه فلفل خوشگل‌.به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق #ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.کف ظرفی را هم ی
اثرات فلفل دلمه ای بر روی غذا
حقیقت این است که بیشتر ما فلفل دلمه‌ای را برای عطرش استفاده می‌کنیم و خیلی اهمیتی ندارد که چه خواصی دارد و چه خواصی ندارد. عطر زیاد و خاصیت آلرژی‌زایی‌ای هم که دارد خیلی‌ها را از خودش رانده است اما خواص این فلفل آن‌قدری هست که اگر در جریانش قرار بگیریم قطعا این فلفل را به جزء جذایی‌ناپذیر وعده‌های غذایی‌مان تبدیل می‌کنیم.

ادامه مطلب
طرز تهیه رولت بدون فر را برای آن افرادی که فر ندارند قرار دادم که راحت بتوانند درست کنند که اتفاقا عالی می شود.
مواد لازم جهت تهیه رولت خامه ای بدون فر  تخم مرغ 2 عددآرد  50 گرمشکر 50 گرموانیل  1/4 قاشق چایخوریبکینگ پودر  1/2 قاشق چایخوریخامه  1 عدد   طرز تهیه رولت خامه ای بدون فربرای پخت رولت خامه ای بدون فر، ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را آن قدر با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد. سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و به م
 
مواد لازم:گوشت سینه مرغ برای هر نفر 250 گرمزعفران آب کرده 1 قاشق چایخوریسیر رنده شده 1 حبهروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریفلفل 1 قاشق چایخوریادویه گرامسالا 1 قاشق چایخوریلیموترش 2 عددخامه 4 قاشق غذاخوریفلفل دلمه­ای رنگی 1 عدد
ادامه مطلب
کوکو رولی، کوکویی نرم و لطیف و خوشمزه است که می شود هم به صورت گرم و هم سرد سرو کرد. یک فینگر فود خوشمزه برای مهمانی است.
 
مواد لازم برای تهیه کوکو رولی :

 تخم مرغ
8 عدد 

فلفل دلمه سبز کوچک 
 نصفی

 فلفل دلمه زرد کوچک
 نصفی

 فلفل دلمه قرمز کوچک
نصفی 

هویج کوچک
یک عدد

قارچ
5-6 عدد متوسط

برگ پیازچه
مقداری

نمک و فلفل
به مقدار لازم

 
ادامه مطلب
دلمه برگ ختمی
دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن.
مواد لازم
عدس : نصف پیمانه
لپه : نصف پیمانه
نخود : نصف پیمانه
برنج : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
سبزی (تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز): 1 کیلو گرم
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم
برگ گل ختمی : 500 گرم
مراحل پ
“پیتزا فلفل دلمه ای” یک غذای فوق العاده کم کالری است که میتوانید آن را به عنوان شام یا به عنوان پیش غذا برای پذیرایی از مهمان ها سزو کنید.
مواد لازم پیتزا فلفل دلمه ای:-فلفل دلمه ای قرمز رنگ بزرگ:2 عدد-فلفل دلمه ای زرد رنگ بزرگ:2 عدد-زیتون سبز قطعه قطعه شده :یک دوم فنجان-جعفری تازه خرد شده :یک چهارم فنجان-سرکه قرمز:دو قاشق چای خوری-روغن زیتون:سه چهارم قاشق غذا خوری-فلفل سیاه :یک هشتم قاشق چای خوری-پنیر پیتزای ایتالیایی :450 گرم-پنیر پارمسان
بذر فلفل دلمه ای سفید (۱۵ عددی)
 
*محصول کشور روسیه*
** قابل کاشت در گلدان و باغچه **
تعداد بذر در بسته:15 عدد
زود رس (105-110 روز از جوانه زنی تا باردهی)  برای کشت در گلخانه ها و زمین باز توصیه می شود. این گیاه دارای اندازه متوسط ​​، بلند (تا 170 سانتی متر) . این میوه به شکل مکعبی ، باریک ، با وزن 220-250 گرم ، براق ، با طعم عالی است. دیوارها ضخیم (6-8 میلی متر) ، بادوام هستند. رنگ میوه ها به رنگ خامه ای (سفید مایل به زرد) در رسیدن فنی و در رنگ بیولوژیکی قرمز است. تو
دیشب جشن یلدا رو خونه مامان بزرگم گرفتیم و همه هم بودن. حسابی خوش گذشت خداروشکر و البته جای پدربزرگم حسابی خالی بود. امروز هم کیک خامه ای پختم واسه اولین بار، برخلاف تصورم خامه کشی اصلاااا خوب نشد. خامه شل شد و یه وضعی اصن. اما خب به هرحال خوشمزه بود. 
این روزا خیلی کار میکنم خداروشکر. حوصله درس هم ندارم. مینویسم که بدونم درس بده و من نمیخوامش و بعدا واسه دانشگاه دلم تنگ نشه! البته بگم بازم خوبه ادم تحصیلات دانشگاهی داشته باشه، خوش میگذره دانشگ
در اصل سوپ‌ها در گذشته خود غذایی کامل بوده‌اند که اساس آن‌ها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل‌دهنده آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ بازمی‌گردد. در این مقاله قصد داریم یکی از محبوبترین انواع سوپ را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه سوپ قارچ را بخوانید.
در تهیه سوپ‌ها، از انواع سبزیجات استفاده می‌شود؛ اما سبزیجاتی که کاربرد بیشتری دارند شامل انواع کلم، هویج، ذرت، نخودفرنگی، کرفس، جعفری، سیر، پیازچه
طرز تهیه موس کره بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه موس کره بادام زمینی :

 پنیر خامه ای
 ۱۵۰ گرم

 خامه
 ۱۰۰ گرم

 کره بادام زمینی
 ۱/۳ پیمانه

 شیر عسلی
 ۱/۳ پیمانه

 بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
 ۱ بسته

طرز تهیه موس کره بادام زمینی :
خامه و پنیر خامه ای رو توی یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوطش کنید.
بعد به مدت حدودا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خیلی خنک بشه توی فریزر قرار بدید.
اگر از شوری پنیر خامه ای لذت نمیبرید میتونید به جاش از ماسکارپونه استفاده کنید ولی
 
طرز تهیه سس قارچ خوش طعم و خوشمزه
سس قارچ خامه ای سسی خوش طعم و چاشنی ای فوق العاده برای انواع غذاهای گوشتی و غیر گوشتی است. سس قارچ با خامه و یا شیر میتواند تهیه شود اما در حالت کلی سس قارچ راحت و آسان قابل تهیه کردن است و در آماده سازی مواد اولیه آن به مواد خاص و غیر قابل دسترسی نیاز نیست. این سس را میتوانید در منزل و تنها در چند دقیقه به راحتی آماده کنید. سس قارچ برای پاستا ، سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر، مرغ، هات داگ و… استفاده میشود. ا
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو:به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
    پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
    برگ مو:به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
    پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو:به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
    پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
‍ 


✅ مواد لازم:
تخم مرغ محلی / 5 عدد
عسل طبیعی / نصف فنجان
آرد کامل / نصف فنجان
خامه محلی / به مقدار لازم

✍ طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. وقتی به خوبی زده شد نصف فنجان عسل را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا وقتی که رنگ آن از زرد به کرم متمایل شود.

در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.
دلمه قارچ و عسل
غذاهای
عسلی یا خوراکی هایی که با ترکیب عسل طبیعی تهیه می شوند مثل دلمه قارچ و
عسل، شاید در رژیم غذایی و سفره ایرانی چندان معمول و فراگیر نباشند، اما
با توجه به این که در سال های اخیر بسیاری از مردم برای بهره مندی از
غذاهای طبیعی استقبال خوبی نشان داده اند، می توان ترکیبات مفید و جالبی در
این زمینه معرفی نمود.
به این ترتیب،
خوراکی های زیادی شامل غذای اصلی برای وعده های صبحانه و نهار و شام، میان
وعده یا تنقلات و همچنین دسر ها
روش کار این ابزار بسیار ساده و کیفیت خروجی خامه در این کالا کاملا مناسب است . با داشتن این ابزار خامه ای با طعم و کیفیت عالی را روی نوشیدنیهای سرد و گرم میزنید. این گل خامه زن با کپسولهای گاز مخصوص خود کار میکند ، به این روش که خامه قنادی را داخل مخزن ابزار ریخته و بعد از بستن درب کپسول را در خشاب قرادداده ومحکم میبندیم تا تا محتوات کپسول وارد مخزن بشود .سپس پوکه کپسول را خارج میکنیم و بعد از چند بار تکان دادن مخزن و قرار دادن سری دلخواه خود آما
روش کار این ابزار بسیار ساده و کیفیت خروجی خامه در این کالا کاملا مناسب است . با داشتن این ابزار خامه ای با طعم و کیفیت عالی را روی نوشیدنیهای سرد و گرم میزنید. این گل خامه زن با کپسولهای گاز مخصوص خود کار میکند ، به این روش که خامه قنادی را داخل مخزن ابزار ریخته و بعد از بستن درب کپسول را در خشاب قرادداده ومحکم میبندیم تا تا محتوات کپسول وارد مخزن بشود .سپس پوکه کپسول را خارج میکنیم و بعد از چند بار تکان دادن مخزن و قرار دادن سری دلخواه خود آما
مرتضی اشرفی–دیوونه
چشمای خیس و بارونیه منو ببین
حالم بده بیا سختمه پیشم بشین
واسه یه بارم شده رومو نزن زمین
دیوونه دیوونه
تو نبودی میرفتم پی لاابالی
تو بودی که منو کشوندی تو این حوالی
ساختی دریا از یه کویر خشک و خالی
دیوونه دیوونه
این صدای دلمه همه حاصلمه
تو این بازی فقط رفتنت مشکلمه
دل دیوونمه عشقه تو تو خونمه
بعد تو این حال و روز خسته و عاشقمه
این صدای دلمه همه حاصلمه
تو این بازی فقط رفتنت مشکلمه
دل دیوونمه عشقه تو تو خونمه
بعد تو این حال و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
 
پاناکوتا یک دسر سنتی ایتالیایی است که ترجمه لغوی آن به معنای "خامه پخته شده" است. این خامه در اصل برای منطقه پیدمونت در ایتالیا است و ترکیبی از خامه شیرین شده و ژلاتین است.
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از اینکه کمی حرارت شیر بالا رفت (دقت کنید شیر نباید بجوشد)، پودر ژلاتین را به شیر ا
طرز تهیه قهوه دالگونا 
مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا :

 قهوه فوری یا نسکافه
 ۳ قاشق غذاخوری

 شکر یا عسل
 ۳ قاشق غذاخوری

 آب جوش
 ۲ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ لیوان

طرز تهیه قهوه دالگونا :
اگر یک نوشیدنی غلیظ، خامه ای و خوشمزه دوست دارید دستور تهیه ای که براتون گذاشتم رو انجام بدید.
داخل یک لیوان یا یک پیاله قهوه فوری – شکر و آب را ریخته و با یک قاشق مرباخوری به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و یا با همزن برقی اینکار را انجام دهید.
در طی این ۵ دقیقه ملاحظ
 
مواد لازم:3عدد تخم مرغ1 لیوان شکر1 لیوان شیرروغن نصف لیوانبیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر1 بسته وانیل ترک 5 گرمی (1/2قاشق چایخوری)2 لیوان آرد2 و نیم قاشق غذاخوری خوری پودر کاکائوگاناژ:خامه 100 میلی لیتر(نصف پاکت خامه صبحانه)شکلات تلخ
ادامه مطلب
یاحبیب
 
سلام:)
 
اولا اگر بین بچه ها کسی منتظر عکس امروز قرنطینگاری من بود، معذرت میخوام. سرم شلوغ بود و نتونستم عکس بگیرم.
 
دوم:
فردا تولد همسرمه. اولین تولدش که عقد کردیم :) امروز جشن گرفتیم. به دلیل قرنطینه بودن، کیک رو هم خودم پختم.
اینجا جا نداره شاعر بگه
"ایام قرنطینه به این پی بردمتو هر هنری نیاز باشد داری..."
؟ 
جا داره دیگه. مرسی شاعر
 
بعد از مراحل پخت نون و پخت بیسکوییت، به پخت کیک تولد رسیدیم
اما چقد خامه کیک و درست کردن سخته آقا. کلی زم
این مقدار موادى که گفته شده براى دو کیلو گوجه ، دو کیلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو کیلو بادمجون سیاه ✅مواد لازمسبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شوید،نعناع،ریحون بنفش کرفس از نوع سبزیش :یک کیلو که شوید و جعفریش بیشتر باشههویج :3 عددسیر :1 بوتهفلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گیژله بیبار)3 عددگوجه فرنگى سفت :2 کیلو
ادامه مطلب
سلام خانوم های باسلیقه ای که امشب مهمون دارن و دوست دارن یه رولت خامه ای خوشمزه رو با سلیقه و دست پخت خودشون تهیه کنن تا بتونن سلیقه خودشونو به رخ فامیل بکشن پیشنهاد من براتون همین رولت خامه ای خوشمزه کنار یه چایی داغ و خوش عطره با من همراه باشید .
منتشر کننده سایت cooking-training.blog.ir


ادامه مطلب
یکی از محصولات کشاورزی پرطرفداری که در شرایط گلخانه ای نیز به خوبی رشد می کند، فلفل دلمه ای است که در رنگ ها و طعم های گوناگون به صورت خام و یا پخته به عنوان یک چاشنی بی نظیر در سالاد ها و غذاها مصرف می گردد. به کارگیری فن آوری های مدرن در گلخانه ها منجر شده تا شرایط آب و هوایی محیط رشد سبزیجاتی نظیر فلفل دلمه ای به طور مستمر و گسترده بهینه سازی و کنترل گردد، که در این صورت سرعت رشد و بازدهی این سبزیجات افزایش می یابد. همچنین خوب است بدانید مح
پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.
 
 
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

طرز تهیه پاناکوتا 
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بع
دوستان عزیز شما میتوانید این گلاسه عالی رو در کافه ما میل بفرمایید.
قیمت : ۹۵۰۰ تومان در تاتلی
طرز تهیه
مواد لازم

نصف پیمانه بستنی شکلاتی
نصف پیمانه شیرکاکائو
2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته
پودر کاکائو به میزان لازم
سس شکلات به میزان لازم
مقداری سس شکلات همزمان که لیوان را برمی‌دارید و در دست‌تان می‌چرخانید، بریزید تا تمام دیواره‌های لیوان به سس شکلات آغشته شود.
بستنی شکلاتی را داخل لیوان بریزید سپس شیرکاکائو را نیز به مواد اضافه کنید.
رفته بودم قنادی واسه خالم شیرینی نارگیلی بگیرم همون که رفتم از پشت ویترین چشام به جمالش روشن شد چه رنگ و رویی چه خوشگل بود.
هر چی توصیفش کنم بازم کمه .
نمیدونم چقدر داشتم نگاش میکردم ولی طولانی بود. مغازه شلوغ بود واسه همین با خیال راحت نیگاش میکردم مگه میتونستم نگامو ازش بردارم
غیر ممکن بود سخت بود .
خلاصه دیگه داشت آب دهنم راه میفتاد .
آخه مگه میشه نون خامه ای رو از پشت ویترین دیدو چش ازش برداشت یا آب دهنت راه نیفته . خلاصه اون چشمک عاشقونه کار
دلمه کباب از غذاهای هلندی بسیار خوشمزه و پرطرفدار با روش پخت شبیه به دلمه‌های رایج ایرانی است.
دلمه به معنی شکم پر از غذاهای معروف و با روش پخت آسان در سراسر دنیاست و در مهمانی‌ها معمولا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. مجله دلتا را امروز با طرز تهیه دلمه کباب هلندی دنبال کنید. دلمه کباب از غذاهای ستی کشور هلند است و با مواد اولیه‌ای که دارد طعم آن به ذائقه ایرانی بسیار نزدیک است. با ما همراه باشید.
مواد لازم

کلم برگ سفید و قرمز  ۲ عدد
گوشت چرخ ک
 
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای 
قفسه ادویه‌های هر آشپزخانه‌ای، یک سری ادویه‌های خاص و خوش‌عطر دارد که طعم و مزه غذاها را حسابی گرم و دلنشین می‌کند. مخلوط پلو خامه ای با ادویه‌هایی از رنگ و طعم جنوبی، ادویه هندی و پاکستانی درست شده و با خامه ترش حسابی نرم و خوش‌خوراک می‌شود. همراه ما باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم برای تهیه مخلوط پلو خامه ای
برنجیک پیمانه
نخود فرنگینصف پیمانه
آب مرغدو پیمانه
چوب دارچینیک عدد
خامه ترش خرید آنلاین100 گرم
سی
مواد لازم برای صدف های خامه ای:

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد کوچک پیاز
۱/۴ پیمانه آرد
۴ پیمانه شیر پرچرب
۱ عدد نان همبرگر
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
۱/۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۳۰۰ گرم اسفناج
۳۵۰ گرم کنسرو ماهی تن
۲۰ عدد بزرگ پاستا

ادامه مطلب
مواد لازم: قارچ …………………………… 400 گرمهویج …………………………. 2 عدد بزرگپیاز …………………………….  یک عدد کوچکفلفل دلمه ای ……………….. 1/2 عددروغن زیتون…………………. 1 قاشق غذاخورینمک ، فلفل و زردچوبه ……  به میزان لازمطرز تهیه:کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و
رفتم بیرون پیاده روی ...
بلیط خریدم که دو هفته دیگه یه سر برم تهران‌...
رفتم بازار ، آلو جنگلی و قارچ و خرما خریدم...
سر راه رفتم خونه ی دوستم برام چای سبز و کاکوتی دم کرده بود...
یه گپی ردیم و اومدم...
بادمجون ها رو گذاشتم روی گاز کبابی شن... 
تو این فاصله سیر ها رو پوست کندم ، ظرف ها رو شستم و جمع کردم... 
قارچ ها رو شستم و با فلفل دلمه ای و یه کم سیر ریختم تو تابه تا تفت بخوره... 
یه کم ماکارونی گذاشتم رو گاز بپزه... 
خلاصه یه میرزا قاسمی پختم و یه پاستای ق
طرز تهیه پاناکوتابرای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.
شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.
دس
کباب چنجه یکی از خوش‌مزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاها است که به شیوه‌های گوناگون پخته می‌شود. 
  
کباب چنجه یکی از بهترین و لذیذترین کباب‌ها است. این کباب به تنهایی طعم خوبی دارد،  ولی اگر با سس سیر همراه شود، مزۀ بی‌نظیری پیدا می‌کند که به آسانی  نمی‌توان از آن گذشت.
مواد لازم:
راسته گوساله: 900 گرم
سیر خرد شده: یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری
زیرۀ سبز: یک قاشق چای‌خوری
پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
سرکۀ سفید: یک قاشق چای‌خوری
رو
اینا یه سری از سوپ ها و غذاهای خنگولیه که من توی ferry و توی شهرها خوردم :)
 
 
این سوپ خنگولیمه که توی ferry خوردم.
 
موقع رفتن به جزیره :)) برگشتنی هم یه جور سوپ دیگه خوردم :)
 
 
این Souvlaki هست. همون کباب یونانی. من البته همیشه کنارش دلمه هم سفارش میدم :)) از دلمه ها فکر کنم عکس نگرفتم! نه نه اینجا دلمه نداشتن! اینو توی Port Alberni خوردم! یه شهر با حمعیت 15 هزار نفر هست (دهات توی ایران جمعیتش بیشتره ازین شهرها).
 
 
این مارگاریتا هست. من مارگاریتا دوست دارم، به خاط
کف ساز شیر یا همان فوم ساز دستگاهی است برای تهیه فوم و کف از شیر به صورت دستی ، همزن دستی کوچک خوش ساخت وحرفه ای که به راحتی میتوانید به غیر از همزدن شیر برای تهیه خامه سایر نوشیدنی ها را نیز برایتان هم بزند.
فروتر،کف ساز و خامه زن وسیله ای فوق العاده و به صرفه برای درست کردن کف شیر ، هم زدن خامه و حتی پوره کردن میوه… می‌باشد.این دستگاه یک همزن و کف ساز فوق العاده است که با زدن یک دکمه کار شما را راحت می کند.پره‌ی فلزی این همزن می‌تواند به راحت
طرز تهیه روکر موز (دسر ایتالیایی)
مواد لازم برای تهیه دسر روکر موز :

 پودر ژله موز
 ۱ بسته

 پودر ژلاتین
 ۳ قاشق

 شکلات چیپسی
 ۱/۲ پیمانه

 خامه صبحانه
 ۲۰۰ گرم

 پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
 ۱۵۰ گرم

 شکر
 ۱ پیمانه

 گردو خرد شده
 ۱/۲ پیمانه

 نشاسته ذرت
 ۳ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ پیمانه

 موز
 ۲ عدد

 آب سرد
 ۱/۲ پیمانه

 تخم مرغ
 ۱ عدد

طرز تهیه روکر موز :
ابتدا پور ژله را درون یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم وبن ماری میکنیم تا شفاف شود ودرون قالب چ
طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه ژله ماست توت فرنگی :

 توت فرنگی
 ۱ پیمانه

 ژله توت فرنگی
 ۱ بسته

 ماست خامه ای
۲ پیمانه

 آب جوش
 نصف پیمانه

طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی :
 در ابتدا توت فرنگی هارا خرد می کنیم,سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم.
پودر ژله توت فرنگی را به ۱ فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملاحل میکنیم.
بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده.
سپس توت فرنگی های خرد شده را اضاف
فینگر فود‌ها جزء غذا‌های اصلی محسوب نمی‌شوند و بیشتر به عنوان میان وعده سرو می‌شوند. فینگر فود از غذا‌های خوشمزه لقمه‌ای است که اولین بار در کافه‌های آمریکایی تهیه و سرو شده است. در این مطلب طرز تهیه فینگر فود با بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم.
بادمجان دلمه‌ایگوشت چرخ کردهذرتقارچفلفل دلمه رنگیسبزی معطرزرشکنمک وفلفلدر صورت تمایل پنیر پیتزاابتدا بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و بعد سرخ نمایید.گوشت را در ظرفی جدا سرخ کنید. در ادامه ذرت
مواد لازم برای تهیه کرانچ ساده و شیک:
 
بستنی:6 اسکوپخامه:2 قاشق غذاخوریدراژه قهوه یا شکلاتی:15 عددکیک خرد شده:3قاشق غذا خوریبیسکویت قهوه یا شکلاتی:5 عددشیر قهوه:450 میلی لیترکرانچ شیک طرز تهیه کرانچ شیک :این دسر بسیار خوشمزه را به راحتی میتوانید در منزل درست کرده و در مجالس و مهمانی ها آن را سرو کنید.ابتدا کیک ، بیستکوییت و دراژه ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
حالا خامه و شیرقهوه را داخل مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید ، بستنی را افزوده و دوبا
 
سلام دوستان
امروز برای ناهار لازانیا درست کردم. خودم معمولا با رب و سس گوجه، سس آن را تهیه می کنم. خیلی راحت تره.
ولی همانطور که می دانید در دستور اصلی آن با سس بشامل درست می شود. قبلا با این سس درستش کردم البته با فیله گوساله باریک خرد شده، قارچ و فلفل دلمه و به نظرم عالیه.
اینبار توی سرچهایی که داشتم دستوری با سس آلفردو دیدم. در دستور سس آلفردوی کلاسیک شما از خامه و پنیر پارمیزان استفاده می کنید. من لازانیا را با گوشت مرغ درست کردم ولی به نظرم
کافه لاتهCafé Latteهر روز با یک کافه لاته از خودتان پذیرایی کنید.باکیفیت ترین دانه های قهوه عربیکا و روبوستا با گانودرما همراه با ترکیب (خامه و شکر درصورت تمایل) شما را به یک لاته خامه ای دعوت می کند. طعم شیرین و خامه ای برای شروع روز بدون نیاز به صرف زمان طولانی برای آماده کردن لاته روزانه حاوی گانودرما لوسیدوم طبیعیگورمت کافه لاته چیست؟کافه لاته ترکیبی لذیذ از کافه اسپرسو و خامه است.در واقع، کافه لاته یک واژه ایتالیایی برای شیرقهوه است.باکیفی
 
برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذا‌ها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید.
 
پودر چیلی یکی از ادویه‌های مکزیکی می‌باشد که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانی‌ها می‌‌تواند در بسیاری از غذاهایمان کاربرد داشته باشد. این ادویه‌ی خوش‌عطر و بو خوراک‌های گوشتی یا مرغ
مواد لازم برای سوپ کرفس
 ساقه کرفس تازه:نیم کیلو
پیاز:2 عدد متوسط
آب مرغ یا آب قلم:3 تا 4 لیوان
کره:400 گرم
سیب:2 عدد متوسط
پنیر خامه ای:100 گرم
خامه:100 گرم
جعفری خرد شده:نصف فنجان
نمک و فلفل:به میزان لازم
آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
 
 
ادامه مطلب
 آرد ۱ پیمانه کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عددشکر نصف پیمانهخامه یا شیر نصف پیمانه شکلات تلخ یا شیرین ۵۰ گرم پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و الک میکنیم.شکلات رو به روش بن ماری آب میکنیم(‌روی بخار آب میزاریم تا کاملا شفاف و براق بشه)میزاریم کنار خنک بشه شکر و کره رو با همزن میزنیم تا کاملا سفید بشه.تخم هارو دونه دونه اضافه میکنیم به همراه وانیل خوب میزنیم. ش
امروز سحر خواب موندم و بدون سحری روزه گرفتم تموم روز از سر درد داشتم میمردم و ۴ساعت ظهر خوابیدم و همش روی پاور سیوینگ بودم! افطارمو با خامه نارنجکی(نون خامه ای) باز کردم :)) 
حس میکنم دارم استیبل میشم و به یک ثباتی از نظر شخصیتی دارم میرسم.به عبارتی دارم بزرگ میشم.دیگه نگران قضاوت های مردم نیستم! نگران حرف های مردم هم نیستم ،من اونقدر عاقل و بالغ شدم که بفهمم چی درسته و چی غلط،۲۰ و اندی سال دائم نگران حرف مردم بودم از الان به بعد میخوام برای دل خ

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها