نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه خورش انار

طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
خورش ریواس یکی از خورش های محبوب ایرانی است که به دلیل اینکه ریواس
همیشه موجود نیست به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود. خورش ریواس دستور
پخت های متنوعی دارد و در برخی شهرها با مواد متنوعی مثل رب انار و لپه طبخ
می شود.
ادامه مطلب
خورش آلو Masma یکی از خورش های خوشمزه استان گیلان است. یکی از خورش های سنتی استان است که طعم ترش و شیرینی دارد. از مرغ ، بادمجان و رب انار نیز در این ظرف استفاده می شود. این ایده خوبی برای کسانی است که غذاهای گوشتی را دوست دارند. آلو یکی از آن دسته از غذاهایی است که می تواند غذاهای متفاوت و خوشمزه ای ایجاد کند. از جمله: خورش آلو ، خورش برگ زردآلو ، خورش آلو ، خورش آلو سیاه و ترش آلو. هر استان طبق سلیقه خود به نوعی از این غذا در ترکیب خود استفاده می کند.
ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می شود. این خورش از غذاهای مخصوص گیلان می باشد.
 
مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط
1 عدد

 سیر رنده شده
2 حبه 

 مرغ
4 تکه 

 رب انار
یک قاشق چایخوری 

 سبزی ترش واش
500 گرم 

 نمک و فلفل
 به مقدار لازم

 زردچوبه
 به مقدار لازم

 بادمجان متوسط
 3 عدد

گوجه فرنگی
2 عدد


ادامه مطلب
خورش ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است.
خورش ریواس را اگر چه می‌توان به 2 روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی نظیری دارد.
با این حال در اینجا هر دو روش پخت خورش ریواس آمده است تا مناسب ترین را برای ذائقه‌تان انتخاب کنید.
ادامه مطلب
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل
اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش
فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتما این خورش را امتحان
کنید.
ادامه مطلب
خورش گل کلم یکی از انواع خورش های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را
دارد. در بعضی از شهرها به خورش گل کلم غوره و آلو خورشتی هم اضافه می
کنند. شما می توانید در فصل پاییز که گل کلم تازه در بازار موجود است این
خورش خوشمزه را تهیه کنید.
ادامه مطلب
خورش هلو یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر
طعم و عطر بسیار خوبی که دارد به دلیل استفاده از هلو در آن برای بدن نیز
مفید می باشد. این خورش یک خورش تابستانی محسوب می شود اما در صورت تمایل
می توانید آنرا با کمپوت هلو در تمام فصول سال تهیه کنید.
ادامه مطلب
خورش قیمه یکی از متداول ترین خورش ها در بین غذاهای نذری ماه محرم است. اگر شما هم قصد پخت یک خورش قیمه نذری تمام عیار را دارید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته های ساده استفاده کنید.
نکته های مهم در پخت خورش قیمه نذری
1 – برای پخت خورش قیمه نذری حتما یک روز قبل لپه راخیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن خارج شود.
2 – برای پخت حتما از پیار داغ فراوان استفاده کنید.

ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از
دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد
که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند.
ادامه مطلب
خورش مرغ یکی از مرسوم ترین خورش های ایرانی است که تقریبا همیشه در
کنار زرشک پلو سرو می شود و با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود. این
خورش خوشمزه از غذاهایی محسوب می شود که اگر خوب پخته شود تقریبا همه آنرا
می‌پسندند.
ادامه مطلب
در قصر شاهنشاه غذاهاى مطبوع و گوارا بسیار مورد توجه بود. از جمله طعام هایى که براى پادشاه ولاش مهیا میکردند، یکى «خورش شاهى» نام داشت، که مرکب بود از گوشت گرم و گوشت سرد، و برنج فسرده، برگ معطر، و مرغان مسمن، و خبیص، و طبرزد؛ 
دیگر از طعام ها «خورش خراسانى» بود، که از گوشت کباب شده بسیخ، و گوشت پخته در دیگ، و کره و عصارات، ترکیب مى یافت؛ دیگر «خورش رومى» که گاه با شیر و شکر، و گاه با تخم مرغ و عسل، و گاه برنج با کره و شکر و شیر ساخته میشد؛
دیگر «
خورش خلال بادام کرمانشاهی
کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
خورش بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این
خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در
تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر
بامیه است.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
خورش ونوشک یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن
متعلق به کرمانشاه می‌باشد. این خورش محلی به دلیل وجود پسته کوهی ( ونوشک
) علاوه بر این که طعم و عطر بسیار خوبی دارد خواص زیادی برای بدن نیز
دارد.
ادامه مطلب
بادمجان از قدیم یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی بوده و نقش پررنگی در خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی دارد. یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی که با بادمجان خوشمزه‌تر و کامل‌تر می‌شود، خورش قیمه است. خورش قیمه اگر محبوب‌ترین خورش ایرانی نباشد، به راحتی می‌توان آن را دومین خورش محبوب در ایران تصور کرد. حال اگر خورش قیمه با بادمجان همراه شود تبدیل به یک غذای شگفت‌انگیز و بی‌نهایت خوشمزه می‌شود. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تفاوت زی
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
خورش طلا کوله یکی از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که
اصالتا متعلق به استان گیلان می باشد. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان و یکی از خورش های محبوب در استان گیلان است. طلا کوله در زبان گیلکی یعنی جوجه خروس و این خورش به صورت سنتی در گیلان با گوشت خروس تهیه می شود.
ادامه مطلب
خورش غوره یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر
اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود غوره برای سلامتی بدن نیز مفید
است. توصیه می کنیم کسانی که به غذاهای ترش علاقمند هستند این خورش خوشمزه
را امتحجان کنند.
ادامه مطلب
شهرداری انار در سال 1335 شمسی تاسیس شد.با تاسیس شهرداری در این سال،محمدرضا بهرامپور به عنوان  اولین سرپرست شهرداری انار معرفی شد.چندماه بعد سید حسین مهدوی به عنوان شهردار انار آغاز به کار کرد.سیدموسی تهامی و بهمن برتر اصفهانی نیز شهرداران بعدی انار تا سال 1357 بودند.
همچنین سید علی اکبر مهدوی،علی اصغر یزدیان،عزیز رحمانی،شیخ مهدی خادمی و حسن محی الدینی نیز جزو اعضای اولین انجمن شهر انار در پیش از انقلاب بودند.
انار در دوره قاجار و پهلوی همچنین
این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زم
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
خورش فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورش های ایرانی است که به دلیل اینکه طرفداران زیادی دارد به روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. خورش فسنجان از مجلسی ترین و گران قیمت ترین خورش های ایرانی محسوب می شود.
احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان (Fesenjan) خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.
 
طرز تهیه خورشت
خورش قرمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قرمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.
ادامه مطلب
تابه‌حال فکر کرده‌اید که تنوع خورش‌های ایرانی چقدر زیاد است! تعداد غذاهای خورشتی در ایران به‌قدری زیاد است که حتی شمردن آن ممکن نیست. اما با این وجود، بیشتر مردم تنها پنج تا ۱۰ مورد از این خورش‌ها در رژیم غذایی خانواده خود قرار داده‌اند. خورش گل کلم یکی از ترکیبات مغذی ایرانی است که به دلیل رژیمی بودن می‌تواند در برنامه غذایی بسیاری از خانواده جای خوبی به دست بیاورد. این خورش علاوه بر طعم بی‌نظیر و رژیمی بودنش به دلیل برخورداری از خواص
طرز تهیه پاناکوتای وانیلی 
مواد لازم : 
شیر 2 پیمانهخامه صبحانه 200 گرمشکر یک دوم پیمانهدانه انار مقداری برای تزیینپودر پسته و انار برای تزئینپودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوریوانیل یک هشتم قاشق چایخوریپودر ژله انار 1 بستهآبجوش یک و نیم پیمانهدانه انار 200 گرم

ادامه مطلب
خورش فسنجان عسلی
واقعیت
رو بخوام بگم خورشت های اصیل ایرونی، همشون برای من خوشمزه و دلچسبن ولی
خورش فسنجان عسلی یه چیز دیگه اس. اغراق نکردم اگه بگم خورشتی نیست که به
اندازه فسنجون دوست داشته باشم. البته من تنبلم و با اینکه این غذا رو خیلی
دوست دارم، فقط گاهی برای مهمونی ها درستش میکنم. شاید به این دلیل که
پختش زمان و حوصله ی زیادی میخواد. دراین مطلب طرز تهیه خورشت فسنجون رو
مرحله به مرحله میذارم برای اون دسته از دوستانم که خیلی این خورشت رو
انار یک دشت بزرگ با دو کوه است.یکی کوه ایستگاه از رشته کوه مرکزی ایران با 1636 متر ارتفاع که در 12 کیلومتری شمال شرقی انار قرار دارد و دیگری نیز کوه گودچاه از رشته کوه مرکزی ایران با 2484 متر که در 24 کیلومتری جنوب غرب انار قرار گرفته است.رودخانه شور،انار رود(رود اسحاق آباد)،رودخانه فصلی بیاض،دریاچه نمک،تالاب فرهنگ آباد و کلوت ها نیز از جمله رودها و جاذبه های طبیعی انار هستند.
طرز تهیه خورش قیمه
خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان یک غذای مناسبتی برای ایام مذهبی و مناسبت های خاص نیز شناخته می شود که به صورت نذری میان مردم پخش می شود. مواد اصلی خورش قیمه تقریبا در تمام نقاط ایران یکی هستند اما در بعضی از مناطق علاوه بر مواد اصلی خورش قیمه ، مواد غذایی دیگری نیز به این خورش اضافه می شود. خورش قیمه به طور معمول با گوشت خ
در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش سیب را به شما آموزش دهیم این خورش برای فصل زمستان بسیار خوشمزه و دلچسب است و می تواند کالری قابل ملاحظه ای به بدنتان برساند ویتامین ها و املاح معدنی موجود در این خورش قابل توجه هستند!
 زمستان که از راه می‌رسد خوردن ناهار را باید کمی جدی‌تر گرفت چرا که در طول روز بدن انرژی بیشتری به دلیل سرمای هوا از دست می‌دهد. بنابراین غذاهایی که ویتامین بیشتری دارند و پرانرژی هستند باید در وعده ناهاری قرار گیرند. خورش س
دوستان از سالها پیش اسم غذایی بنام خورش ترشی قرمه که یک غذای اردبیلی هست رو شنیده بودم ولی تا حالا درست نکرده بودم شب قبل داشتم برای فردا ناهارفکر و برنامه ریزی میکردم که ناهار چی درست کنم یه لحظه یادم افتاد که خورش ترشی قرمه درست کنم .بالاخررره دست به کار شدم و این خورش مثل قیمه هستش فقط تفاوتش اینه که بجای لپه لوبیا چشم بلبلی استفاده میشه فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه

ادامه مطلب
از جمله گونه های گیاهی شهرستان انار میتوان به بادام کوهی،کیکم،تاغ،زرشک،قیچ و گز اشاره کرد.
همچنین اسکنبیل،اشنان(به جای صابون استفاده می شده است)،متکی،تارم،تلخه،مور،شور،چرخه،آدور(خار)سلمون،پنج کلاغو،دوسو،یونجه،گرگو،شیرو،کسرک،از جمله گونه های علفی شهرستان انار است.
دلیجه،جفد،گنجشک،غودی،پخته،چرناسک،دم زنو،خفاش،شونه سر،هفت رنگ،بلدرچین،شانه به سر،سنقر،لک لک،هوبره،بوتیمارو...از جمله پرندگانی هستند که در انار و تالاب فرهنگ آباد انا
خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. این خورش علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند لوبیا سبز برای بدن نیز بسیار مفید است.
خورش لوبیا سبز به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه این خورش خوشمزه را می توانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید.

ادامه مطلب
نخستین مرکز درمانی انار در سال 1312 شمسی به نام درمانگاه سعدی راه اندازی شد.این درمانگاه که در محله صدرآباد انار قرار دارد.در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسیده است.
دکتر رنجبر،دکترضیایی،دکترسام زاده،...و همچنین پزشکان هندی و پاکستانی از جمله نخستین کسانی بودند که در این درمانگاه طبابت می کرده اند.سید علی اکبر مهدوی از خیرین و خوانین انار زمین این درمانگاه را اهدا کرد.
فایل آماده به چاپ لیبل انار (عصاره انار)
دسته: فایل های لایه باز و PSDبازدید: 1 بارفرمت فایل: zipحجم فایل: 2008 کیلوبایتتعداد صفحات فایل: 1
برچسب زیبای رب انار برچسب لایه باز رب انار خواص عصاره انار لیبل لایه باز رب انار مارک عصاره انار برچسب و لیبل رب انار برچسب فتوشاپ انار لیبل لایه باز رب انار لیبل psd رب انار عصاره انار
 
توضیحات :
مناسب برای برچسب رب انار،لیبل آب انار و لیبل عصاره انار ، طراحی شده با فتوشاپ
مشخصات فایل:
اندازه 9.5*5.5 سانتی متر ، ح
انار علاوه بر داشتن دانه های ترد و آبدار ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. پیش از این در مطلبی به خواص جالب انار اشاره کردیم. خوردن انار شاید مانند دیگر میوه ها راحت نباشد و دانه کردن و سرو انار در ظاهر دشوار به نظر می رسد اما در این مطلب سایت خانومانه می خواهیم به تمامی این موارد از خرید انار رسیده و خوش طعم تا برش زدن و دانه کردن آن اشاره کنیم. قطعا بعد از مطالعه این مطلب شما می توانید به راحتی و سریع انار را برای استفاده و خوردن آماده کنید.
 

ا
طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه برای مهمانی ها و مجالس
در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر و ایجاد طعم ایده آل را پیش رو خواهید داشت که امیدواریم از طعم بی نظیر این خورش ایرانی نهایت لذت را ببرید.
خورش مرغ از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید این نوع خورش را برای پذیرایی از مهمان هایتان در منزل بپزید. در طرز تهیه خورش مرغ از ران مرغ و پیاز و سیب زمینی و هویج و نخود فرنگی و رب گوجه فرنگی و روغن مایع و ز
فایل آماده به چاپ و لایه باز لیبل رب انار
دسته: فایل های لایه باز و PSDبازدید: 1 بارفرمت فایل: zipحجم فایل: 2314 کیلوبایتتعداد صفحات فایل: 1
برچسب زیبای رب انار برچسب لایه باز رب انار خواص عصاره انار لیبل لایه باز رب انار مارک عصاره انار برچسب و لیبل رب انار برچسب فتوشاپ انار لیبل لایه باز رب انار لیبل psd رب انار عصاره انار
 
توضیحات :
مناسب برای برچسب رب انار،لیبل آب انار و لیبل عصاره انار ، طراحی شده با فتوشاپ
مشخصات فایل:
اندازه 9*6 سانتی متر ، حا
مواد لازم خورش قیمه بادمجان :بادمجان قلمی  6 عدد      
پیاز متوسط 2 عددرب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری  
گوشت گردن گوساله  600 گرمنمک به میزان لازم  
سیر  4 حبهروغن برای طبخ و سرخ کردن  
غوره عسگری  نصف پیمانه                      ادویه مخصوص   1 قاشق غذاخوری  
گوجه فرنگی  3 عدد

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه فسنجون مجلسی و نکاتی برای طبخ آنخورش فسنجون مجلسی، یکی از غذا‌های سنتی ایران است که تهیه آن در مهمانی‌ها خالی از لطف نیست، زیرا این غذا طعم خوب و ظاهر زیبایی دارد. تمام غذا‌های سنتی ایرانی خوشمزه و لذیذ هستند، اما همه آن‌ها مناسب مجالس نیستند.
فسنجون طعم ترش و شیرینی دارد، از اینرو افراد بسیار طرفدار آن هستند. اگر به دنبال خوراکی مناسب برای میهمانی‌ها و مجالس خود هستید، فسنجون مجلسی گزینه مناسبی خواهد بود. این غذا از گردو و مرغ ت
مواد لازم برای تهیه ژله انار و زنجبیل :
 
ژلاتین:25 گرمآب انار:600 میلی لیترشکر:65 گرمزنجبیل تازه:20 گرمدانه انار:200 گرم ژله انار
آموزش تهیه ژله انار و زنجبیل :
اول زنجبیل را پوست گرفته آن را رنده کرده و کنار بگذارید.
آب انار را به همراه پودر ژلاتین و شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید.
زمانی که دانه های شکر و ژلاتین حل شد آن را از روی شعله بردارید و از صافی عبور بدهید.
دانه های انار را داخل قالب دلخواه بریزید و ژله را روی آن بریزید.
قالب را دا
خواص انار
1. پوست و ریشة انار ضدکرم
2.انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی
3.اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود.
4. کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن
5. انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.
6. انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و صدا را باز می‌کند (برای کسانی که آواز می‌خوانند)
7.انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می‌دهد.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
مواد لازم:
۳۰۰ گرم لوبیا سبز
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی قیمه ای خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
روغن به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز مقداری
آبلیمو به میزان لازم
۲ ق س گوجه فرنگی

ادامه مطلب
برای تهیه خورش مرغ کره ای هندی کار چندان دشواری پیش رو نخواهید داشت! کافیست مواد لازم را از لیست زیر تهیه کرده و مطابق دستور آشپز عمل کنید.
مواد لازم خورش مرغ
گشنیز خرد شده – یک قاشقسیر رنده شده – یک قاشق چای خورینمک – به میزان لازمپودر فلفل قرمز- ۲ قاشق چای خوریروغن – یک قاشق غذاخوریزیره – ۲ قاشق چای خوریپودر کاری- یک قاشق چای خوریزنجبیل له شده – یک قاشق چای خوریرب گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذاخوریپیاز ریز شده – ۲ عددمرغ – ۸ تکهخامه کم چرب – دو
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش کرفس
آماده سازی: 1
ساعت مدت انتظار: 2
ساعت مجموعاً: 3 ساعت
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
ز
ایندفعه دیگه یادم موند که عکسشو بگیرم D: 
راحت هم بود پختنش. پیاز و گوشت و زردچوبه رو مثل هر خورش دیگه‌ای تفت میدی، بعد یکی دو قاشق رب رو با گوشت تفت میدی و بعدش هم به‌ها رو یه کوچولو تفت میدی با بقیه و روشون آب میریزی. ادویه‌شم فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه. آلو بخارا رو میتونی از همون اول اضافه کنی و یا بعدتر. در آخر هم یکم آبلیمو میریزی که ترش‌مزه تر بشه. فقط من یه ربعی ازش سر نزدم یکم ته گرفته بود. ولی در کل خورش راحتیه. لازم هم نیست پوست به گرف
 
موادلازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله  ۴۰۰ گرمبادام خلال شده  ۲۰۰ گرمپیاز خردشده  ۱ عددلیمو عمانی   ۴ عددزرشک سیاه  ۱/۳ پیمانهرب گوجه ‌فرنگی ۲ پیمانهزعفران دم کرده  به مقدار لازمهل و گلاب  به مقدار لازمنمک و چوب دارچین  به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
گوشت را به‌صورت تکه‌های کوچک خرد کنید و آنها را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید. بگذارید کمی جوش بخورند، سپس آنها را در سبد بریزید تا آب اضافی‌شان دور ریخته شوداین کار به این خاطر است که آب خورش شما شف
در این بخش قصد داریم طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قل قلی  را به شما آموزش دهیم. اگر تمایل دارید می‌توانید این غذا را با مرغ تهیه کنید که در ادامه دستور آن را برایتان قرار دادیم.
 
مواد لازم
۵۰۰ گرم گردو
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۵ قاشق غذاخوری رب انار
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
نمک و فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
۱/۲ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده
 
طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قل قلی
پیاز
انار Pomegranate از روزگاران گذشته میوه ای محبوب و مورد توجه بوده است. در کتب مقدس چندین بار نام آن ذکر شده است. هومر شاعر معروف یونان در کتاب خود (اودیسه) از آن نام برده است. معروف است که حضرت سلیمان  باغ بزرگی پر از درخت‌های انار داشته که به آن عشق می‌ورزیده است.درخت انار بومی ایران و مناطق مجاور آن است. کلمه انگلیسی Pomegranate از زبان یونانی مشتق شده
ادامه مطلب
ارغوان چارقدش رو سرش کرد، بلند شد سرش رو از میون پنجره نیمه باز برد بیرون، نیم تنه برهنه شو کش داد و تا کمر از پنجره آویزون شد و دست دراز کرد تا تنها اناری که تو بالاترین شاخه درخت مونده بود رو بچینه، نوک انگشتاش رسید به انار، ارغوان نگاهش به آسمون بود و میشنید که  پرنده ها بهش میگفتن میرن که تو پرو بمیرن، انار روی زمین افتاد و ترک خورد و رنگ قرمزش سنگ فرش رو پوشوند، چارقد ارغوان روی شاخه موند و ارغوان همراه پرنده ها می رفت که تو پرو بمیره.
مواد لازم برای ۴ نفر
۳۰۰ گرم برگ اسفناج
یک‌چهارم پیاز قرمز
یک‌دوم فنجان پنیر فتا
یک‌دوم فنجان گردوی خردشده
یک‌چهارم فنجان جوانه‌ی یونجه در صورت تمایل
یک عدد انار متوسط
چهار قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

ادامه مطلب
ما ایرانی ها مناسبت های جالبی داریم که در تمام دنیا کم نظیر است برخی از انها با طبیعت همگرایی خاصی دارند مثل همین شب یلدا میوه و خشکبار اصلی ترین خوارکی ها در این زمینه هستند و  بر اساس یک باور قدیمی مردم با این کار با میوه های تابستانی وداع می کنند و با خوردن خشکبار گرم به استقبال سرما می روند و یلدا را جشن می گیرند تا نشانگر تقابل سرما نا با روری پزمردگی و مرگ با گرما روشنایی باروری سبزی و زندگی باشد
بسیاری از مردم معتقدند که انار درمان کنند
اداره طرق و شوارع در دوره پهلوی کار ساخت راه ها را برعهده داشت.اداره طرق انار نیز که شبعه ای از اداره راه مرکزی یزد بود،در سال 1325 شمسی در حاشیه جاده قدیمی رضا خانی که اکنون در ابتدای شهرک آزادگان قرار گرفته،ساخته شد.
اداره طرق انار چندراه از جمله بخشی از راه رفسنجان،بافق و یزد را احداث کرد.
در سال 1320 و همزمان با جنگ جهانی دوم که ایران با بحران اقتصادی شدیدی مواجه شد،انگلستان جهت اعزام نیرو به کشورهای متحد خود به احداث جاده نیاز داشت تا با کمت
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
زردچوبه به مقدار لازم
کرفس 250 گرم
پیازپیاز 1عدد یزرگ
زعفران 3 قاشق غذا خ
طرز تهیه سالاد انار و کلم
خوردن سالاد همیشه دلپذیره، مخصوصا وقتی از ترکیبات جدید توش استفاده کنیم تا طعم های تازه تری داشته باشیم و لذت ببریم…یکی از این ترکیبات جدید میتونه استفاده 
از انار باشه، مخصوصا وقتی ترکیب ترش و شیرین سالاد رو دوست داریم. حالا که پاییزه و فصل انار هم هست بهتره ازش استفاده کنیم و گرنه بعدا که فصلش تموم شد و دیگه
 دستمون بهش نمیرسید حسرتشو میخوریم.در این مطلب طرز تهیه یه سالاد تازه و خوشمزه با انار و انواع کلم رو برات
در متون طب ایرانی از غذا‌هایی مانند آش‌های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره‌قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذا‌های ایرانی برای فصل بهار نام‌برده‌شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.مصرف این غذا‌ها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.از طرف
طرز تهیه خورش غوره بامیه:
مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر
300گرم گوشت خورشتی ٢٥٠گرم بامیه ١عدد پیاز متوسط 3عدد گوجه رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ غوره و 2ق غ ابغوره ١عدد سیب زمینی متوسط زردچوبه؛پودر فلقل قرمز؛ادویه به میزان لازم به میزان لازم روغن به میزان لازم نمک
ادامه مطلب
در انار علاوه بر کشاورزی و دامداری،صنایع دستی نیز رونق خاصی داشته است.فرش بافی با طرح های کاشان،اصفهان و کرمان ازجمله صنایع دستی پر رونقی بوده که امروز نیز همچنان در انار وجود دارد،هرچند رونق گذشته را ندارد.
«کاربافی،لبافی،چرخ ریسی و اسی»از جمله صنایع دستی سنتی و قدیمی دیگری در انار بوده که این روزها جز نام و خاطره از آن ها چیز دیگری باقی نمانده است.
ساکنان انار در گذشته ها در صنعت کاربافی،«سفره،جاوند،پارچه نخی و پارچه کرباس»تولید می کرد
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر

ادامه مطلب
نخستین کتاب هایی که به شهر انار یا نام کهن آن یعنی آبان اشاره کرده اند.مسالک الممالک اصطخری،مسالک و ممالک ابن خردادبه،احسن التقاسیم مقدسی،حدودالعام و تاریخ طبری است.
اصطخری شهر آبان(انار فعلی)را در 18 فرسخی رودان و 25 فرسخی فهرج یزد معرفی کرده،ابن خردادبه و مقدسی شهر آبان را از توابع روذان(رودان)کرمان دانسته اند و حدودالعام نیز انار را شهری در مسیر رودان از پارس و جای با نعمت نامیده است.
تاریخ طبری نیز به وقایع دوره پادشاهی شاپور بزرگ ساسانی
مردم انار به طور کلی از چند طایفه بومی یا فارس،عرب و جدید تشکیل شده اند.طایفه بومی یا فارس همان ساکنان اصلی و مردمان کهن انار هستند.طایفه جدید،زرتشتیانی هستندکه چندین دهه قبل به دین اسلام گرویدند.زرتشتیانی هم که بر آیین خود ماندند،اندک اندک از انار مهاجرت کردند تا این که در سال های پس از 1357 شمسی جمعین زرتشتیان انار به صفر نزدیک شد.
طایفه عرب نیز جزو «ایل عرب عشایر خمسه فارس»هستند که به مرور زمان و در طول قرن های متمادی از فارس به شهرهای مختل
طرز تهیه ترشی انار:
ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید. انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید.
در گوناگون همراه ما باشید.

ادامه مطلب
اوایل مهرماه 1398 . یک روز جمعه بود و من و همسرم با ماشین مون رفته بودیم روستا گردی . وقتی از روستا داشتیم برمیگشتیم در کنار جاده انار میفروختن . ما هم در کنار جاده ماشین رو پارک کردیم و رفتیم یک جعبه انار خریدیم . انار کیلویی 6 هزار تومان بود و 10 کیلو خریدیم 60 هزار تومان . یکی از انارها رو در کنار جاده خوردیم آخه هوس کرده بودیم .
*
*
*
 
 
 
اولین مدرسه دولتی انار در سال 1314 هجری شمسی آغاز به کار کرد که در نهایت برای آن نام مدرسه سعدی انتخاب شد.بر سردر ساختمان مدرسه سعدی،سال احداث آن 1314 شمسی حک شده است.زمین این مدرسه را سیدعلی اکبر مهدوی یکی از خیرین و خوانین انار اهدا کرد.استاد خانی زاده از معماران یزدی به کمک دانش آموزان این مدرسه را بنا کرد.
بودجه ساخت مدرسه سعدی نیز توسط وزارت فرهنگ وقت تامین شد.آجرهای این مدرسه نیز از کوره های آجر پزی محی الدینی تامین می شد.مدرسه سعدی که در مح
 
دستگاه آبگیر میوه انار , فروش آبگیر میوه انار , خرید دستگاه صنعتی آبگیر میوه انار , دستگاه آبگیر میوه انار صنعتی , خرید دستگاه آبگیر میوه انار , فروش دستگاه صنعتی آبگیر میوه انار , آبگیر میوه انار صنعتی , فروش دستگاه آبگیر میوه انار , قیمت آبگیر میوه انار , دستگاه صنعتی آبگیر میوه انار , قیمت آبگیر میوه انار , خرید دستگاه آبگیر میوه انار صنعتی ,خرید آبگیر میوه انار ,آبگیر میوه انار اناتجهیز, آناتجهیز
شرکت آناتجهیز وارد کننده و تولید کننده انواع
تنگ کردن واژن با آب انار
همیشه این سوال برای اشخاص مختلف ایجاد می شود که تنگ کردن واژن با آب انار
ممکن است ؟ روش های طبیعی تا چه حد تنگ کردن شان ماندگار است ؟ آیا تنگ
کردن واژن با آب انار مانند لیزر عمل می کند یا خیر ؟ در این مقاله ما به
بیان پاسخ شما عزیزان در خصوص تنگ کردن واژن با آب انار می پردازیم .
دکتر بهمن پور در ابتدا به بانوان توصیه می کند که روزانه یک لیوان آب
انار بنوشند ، زیرا آب انار فواید بسیار زیادی دارد ، زیرا مواد روی پوست
انار
زمان لازم :دوساعت و نیم تا سه ساعت
مواد لازم
گوشت چرخ شده/ *مرغ با قطع جوجه کباب
پیاز بزرگ 1/یک پیاز اندازه نارنگی
رب انار دو قاشق/ نیم پیمانه یا بیشتر
شکر 2 قاشق/شیره انگور
گردو {و بادام} آسیاب شده
زعفران
کره
آلو بخارا
روش :
یک سوم پیاز را ریز رنده کردم تفت خرد وقتی رنگش طلایی شد زرچوبه زدم و باگردو {و بادام} میکس شده تفتش دادم تا حدی که بوی خامی گردو بره  و بهش آب سرد اضافه کردم(میشه پیاز داغ نکرد و همین جوری گردو ود بادام را با آب سرد مخلوط کرد و گذ
زمان لازم :دوساعت و نیم تا سه ساعت
مواد لازم
گوشت چرخ شده/ *مرغ با قطع جوجه کباب
پیاز بزرگ 1/یک پیاز اندازه نارنگی
رب انار دو قاشق/ نیم پیمانه یا بیشتر
شکر 2 قاشق/شیره انگور
گردو {و بادام} آسیاب شده
زعفران
کره
آلو بخارا
روش :
یک سوم پیاز را ریز رنده کردم تفت خرد وقتی رنگش طلایی شد زرچوبه زدم و باگردو {و بادام} میکس شده تفتش دادم تا حدی که بوی خامی گردو بره  و بهش آب سرد اضافه کردم(میشه پیاز داغ نکرد و همین جوری گردو ود بادام را با آب سرد مخلوط کرد و گذ
دستگاه آبگیر میوه انار , فروش آبگیر میوه انار , خرید دستگاه صنعتی آبگیر میوه انار , دستگاه آبگیر میوه انار صنعتی ,
, فروش دستگاه صنعتی آبگیر میوه انار , آبگیر میوه انار صنعتی , فروش دستگاه آبگیر میوه انار , قیمت آبگیر میوه انار , دستگاه صنعتی آبگیر میوه انار , قیمت آبگیر میوه انار , خرید دستگاه آبگیر میوه انار صنعتی ,خرید آبگیر میوه انار ,آبگیر میوه انار اناتجهیز, آناتجهیز
شرکت آناتجهیز وارد کننده و تولید کننده انواع دستگاه های کافی شاپی و اشپزخ
دستگاه آبگیر میوه انار , فروش آبگیر میوه انار , خرید دستگاه صنعتی آبگیر میوه انار , دستگاه آبگیر میوه انار صنعتی ,
, فروش دستگاه صنعتی آبگیر میوه انار , آبگیر میوه انار صنعتی , فروش دستگاه آبگیر میوه انار , قیمت آبگیر میوه انار , دستگاه صنعتی آبگیر میوه انار , قیمت آبگیر میوه انار , خرید دستگاه آبگیر میوه انار صنعتی ,خرید آبگیر میوه انار ,آبگیر میوه انار اناتجهیز, آناتجهیز
شرکت آناتجهیز وارد کننده و تولید کننده انواع دستگاه های کافی شاپی و اشپزخا
مواد لازم خورش قورمه سبزی
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد ب
طرح لایه باز برچسب عصاره انار قالب دار برچسب زیبای رب انار برچسب لایه باز رب انار خواص عصاره انار لیبل لایه باز رب انار مارک عصاره انار برچسب و لیبل رب انار برچسب فتوشاپ انار لیبل لایه باز رب انار لیبل psd رب انار عصاره انار طرح وکتور انار لیبل رب انار وکتور رب انار لیبل لایه باز رب انار طرح وکتور انار بنر انار




دسته بندی
فایل های لایه باز و PSD

فرمت فایل
zip

حجم فایل
2152 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل
1

توضیحات :
مناسب برای برچسب رب انار،لیبل آب انا
 
مواد اولیه : برای 4 نفرنمک به میزان لازمگوشت نیم کیلو (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد))آلو 300 گرم (خورشتی یا جنگلی)تره 400 گرمفلفل سیاه به میزان لازمروغن به مقدار لازمپیاز 1 عدد (درشت)اسفناج 750 گرم (پاک شده)
ادامه مطلب
قیمه بادمجان یکی از خورش های اصیل و سنتی ایرانی هاست، در این غذا از موادی نظیر لپه، گوشت، سیب زمینی سرخ شده و بادمجان استفاده می شود. برای تهیه این غذا لپه را از شب قبل مقداری خیس می کنند و تا زمان پخت چند بار آب آن را عوض می نمایند. پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهند تا نرم گردد.
سپس گوشت خرد شده به خورش اضافه می گردد و آنقدر تفت می دهند تا تغییر رنگ دهد، به آن چند لیوان آب اضافه می کنند و صبر می کنند تا گوشت پخته و نرم شود. در همین حی
خاطره ای از حمید آقا تقریبا روزهایی بود که حمید آقا میخواست بره سوریه دلم براش تنگ شده بود بهش زنگ زدم گفتم فردا بعدازظهر میام خونتون میخوام ببینمت طبق معمول خیلی با ادب و احترام و خیلی خوشحال شد فردا رفتم پیشش کلی با هم حرف زدیم من معمولا توی مهمونی‌ها میوه انار نمیخورم ولی حمید آقا عاشق انار بود برام انار آوردش گفتم حمید من سیب میخورم خیلی اسرار داشت انار بخورم ولی نخوردم با این وجود همش لبخند میزد حتی میخواست برام دون کنه که نذاشتم ولی ک
اگه از بلاگفا کوچ نکرده بودیم بیان الان تو این بی نتی که فقط داخلی باز میشه باید چیکار میکردیم با بلاگفایی که سرورهاش کاناداست؟
تو این اوضاع آب دوغ خیاری فقط یه آپدیت بیان میتونه خوشحالم کنه یا شاید یه آب انار 1 لیتری:))
 
 
+ از پست قبل هم زیاد ناراحت نشین، خواستم یادآوری کنم برا درد دل کردن حرف زیاده:)
مواد لازم
هل پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران : به میزان لازم
لپه : یک پیمانه
گوشت خورشی : ۳۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
پیاز : یک عدد
رب گوجه‌فرنگی : دو قاشق سوپخوری
آلو خورشتی : ۱۵ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
پودر تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چایخوری

ادامه مطلب
 
خرید عروسک انار نمدی طرح مادر بزرگ
عروسک انار نمدی طرح مادر بزرگ یکی از سمبل های شب یلدا که یک ایده ی بسیار جالب برای طراحی و دیزاین سفره شب یلدا می باشد . جنس محصول نمدی ، کیفیت دوخت مناسب بوده و در آراستن میز شب یلدا بسیار پر کاربرد خواهد بود.
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر
 
ادامه مطلب
مواد لازم
هل پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران : به میزان لازم
لپه : یک پیمانه
گوشت خورشی : ۳۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
پیاز : یک عدد
رب گوجه‌فرنگی : دو قاشق سوپخوری
آلو خورشتی : ۱۵ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
پودر تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چایخوری

ادامه مطلب
[تلفن خانه زنگ می  خورد]
-الو؟
+سلام، منزل آقای...؟
-بله
+زهرا خودتی؟ منم آقای...!
-سلام آقا!
+زهرا ما میخوایم بیایم عیادتت!
-آقا عیادت یعنی چی؟!
+یعنی می خوایم بیایم دیدنت!
-آهان! باشه.
.
.
.
یهو دلم واسه اون روزا تنگ شد...
پ.ن: خوش به حال انار ها و انجیر ها، دلتنگ که می شوند می ترکند./اخوان ثالث
 
سلسله صفویه از سال 907 تا 1148 هجری قمری برابر با سال 1502 تا سال 1736 میلادی بر ایران حاکم بود.سرسلسله این خاندان شاه اسماعیل اول بود.شاه عباس کبیر،شاه صفی،شاه سلطان حسین و ...از دیگر پادشاه صفوی بوده اند.از بناهای متعدد صفویه در انار می توان نتیجه گرفت که در این دوره به این منطقه توجه خاصی می شده است.انار در دوره صفویه،رشد و ترقی زیادی کرد و درهمین دوره بود که بر رونق این منطقه افزوده شد و مشاهیر متعددی در انار درخشیدند.
دوره صفویه یکی از مهم ترین دو
 
خورشت فسنجان یکی از لذیذترین خورشت‌های ایرانی است که با گردو، رب انار و گوشت درست می‌شود.
مواد لازم
1 عدد مرغ
500 گرم گردو چرخ کرده
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
5 قاشق سوپخوری رب انار
شکر
نمک، زردچوبه، زعفران
دستور العمل‌
ابتدا مرغ را با پیاز و دو سه لیوان آب و کمی نمک می‌گذاریم نیم پز شود. در مرحله بعد گردوی چرخ کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم.
سپس آب انار یا رب انار را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خورشت آهسته بجوش
امید جهان - دونه انار
دانلود آهنگ دونه انار از امید جهان
Omid Jahan - Doone Anar
خواننده امید جهان نام آهنگ دونه انار تنظیم و میکس مهدی غفاری پوستر پیمان صابری
ایندانلود این آهنگ از آی سانگز
---
کانال تلگرام : ♫ @isongsir ♫
سایت : http://isongs.ir
[عکس 320×320]
مشاهده مطلب در کانال
طرز تهیه خورش گل کلم
خورش گل کلم یک کدام از گونه های خورش های خوشمزه اهل ایران است که می‌توانید آنرا نظیر غذاهایی مانند کوکو گل کلم در پاییز که گل کلم در بازار موجود هست طبخ نمایید . این خورش خوشمزه را می‌توانید به ذوق و سلیقه خویش با گوشت یا این که مرغ تنظیم نمائید .در‌این یادگرفتن بی نقص ترین روش شیوه تنظیم خورش گل کلم را مهیا کرده ایم . با مواد اضطراری ذکر شده در‌این امر آشپزی می‌توانید برای ۴ نفر خورش گل کلم تنظیم فرمایید . با امر پخت و طر
قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و به روغن افتاده از جمله خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. قورمه سبزی را با انواع گوشت قرمز و گوشت مرغ و لوبیاهای مختلف درست می‌کنند.
 
مواد لازم
گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
تره و اسفناج: ۲۵۰ گرم (هر کدام ۱۲۵ گرم)
گشنیز و جعفری: ۱۵۰ گرم (هر کدام ۷۵ گرم)
شنبلیله: ۵۰ گرم
لیموعمانی: ۳ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
 
طرز تهیه قورمه سبزی
لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار
طرز تهیه ترشی انار:
ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید. انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید. در مرحله بعد آب انار و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید برای دو الی سه دقیقه بجوشد .

ادامه مطلب
برنج ایرانی یکی از غذاهایی است که به شیوه های گوناگون سرو می شود. این ماده ی غذایی را می توان به صورت پلو پخت و به همراه مواد خوراکی زیادی همچون انواع حبوبات، انواع سبزیجات، و … پخت و از طرف دیگر به صورت چلو پخت. چلو را می توان با انواع خورش ها و انواع کباب ها سرو کرد. یکی از خورش های خوش مزه و دوست داشتنی که به همراه چلو مصرف می شود خورش قیمه سیب زمینی است. خورش قیمه یکی از غذاهای پر طرف دار در میان ایرانیان می باشد. که در آماده کردن آن می توان
“زیتون پرورده” از آن مزه هایی است که طرفداران بی شماری دارد. این روش در نواحی شمال ایران رایج است و بسیار سلامت و مقوی است.
 
مواد لازم    اندازه
زیتون        1کیلوگرم
رب انار       1 ق غ
مغز گردو    300 گرم
آب انار    نصف استکان
دانه انار   نصف  پیمانه
روغن زیتون   3 ق غ
سیر رنده   شده1 بوته
سبزی    معطرمقداری
نمک      میزان لازم
گلپر     میزان لازم
 

ادامه مطلب
طرز تهیه “خورشت کرفس”
خورش کرفس:
خورشت کرفس از جمله غذاهای سنتی ایرانی خوش طعم است که برخلاف طعم عالی آن و هم چنین خواص و فواید فوق العاده زیادش طرفداران زیادی ندارد.
شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید..
ادامه مطلب
روزی و روزگاری، مردی در باغش چندین درخت انار داشت و سالها به هنگام پاییز انارهایش را در سینی نقره ای ، بیرون اقامتش می گذاشت و بر روی سینی ها این نوشته را می گذاشت(یکی بردارید، نوش جان)
اما مردم می گذشتند و هیچ کس از میوه بر نمی داشت.
بعد مرد فکری کرد و یک سال، هنگام پاییز دیگر در سینی های نقره ای انار نگذاشت، اما بر آنها نوشته هایی گذاشت که می گفت(اینجا بهترین انارهای کشور را داریم، اما بهایشان گرانتر از انار های دیگر است.)
و همه مردان و زنان از

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

منطق نوین